Hvorfor spille i skolekorps?

Kategori: Uncategorized | 0
Musikk gir glede til alle, og ikke minst til alle barn og unge som er med i musikkorpset. I et skolekorps får barna et godt grunnlag til musikalsk kunnskap. De lærer tidlig å samarbeide med andre og får en positiv innstilling til fellesskap. Dette vil de få glede og nytte av hele livet igjennom. Er du interessert i å gi ditt barn en verdifull hobby, så la det få prøve seg i skolekorpset.
 

Det finnes mange grunner til å spille i korps

  • Du lærer å spille et instrument
  • Å spille i skolekorps byr på tilhørighet og kameratskap.
  • Du er med på å skape noe sammen med andre. Alle like verdifulle hele tiden for å skape god musikk og gode opplevelser
  • Du får mange nye venner på tvers av klassetrinn og på tvers av flere skoler (Gullaug, Høvik, Hegg og Egge)
  • Du får spille konserter og marsjere ute
  • Du får en sosial og morsom hobby
  • Vi reiser på turer sammen i inn- og utland. Dette skaper gode opplevelser og minner for resten av livet.
Høvik og Lier Skolekorps skal være et godt sted for alle. Vi har et flott korps i vekst, dyktige instruktører, en entusiastisk foreldregruppe og ikke minst en inspirerende dirigent. Sammen skaper vi et sosialt fellesskap for våre barn og for hverandre 🙂
17. mai 2014 v19

Hvordan bli med i korpset?

Du kan bli med i korpset vårt når som helst på året. Send i så fall en mail til: kontakt@hovikoglier.no med navn, alder, ønsket instrument (sett gjerne opp to alternativer) og kontaktinformasjon på foresatte – så hører du fra oss.

Hver vår har korpset en egen rekrutteringskonsert på skolene nederst i Lier: Gullaug skole, Høvik skole, Hegg skole og Egge skole. Der inviterer vi til informasjonsmøte sammen med foreldrene en kveld etter påske. Da får dere høre om korpsets aktiviteter, prøve deg på forskjellige instrumenter og snakke med en eller flere av dirigentene våre: Bente Lohne, Ellen Kathrine Trelease Eriksen og Maria Evensen.

Bli med oss – vi har alltid plass til flere!

Innmeldingsskjema HLSK 2019

 

Kjenner du noen som ikke snakker godt norsk så kan brosjyrer på deres språk hjelpe, se her: https://musikkorps.no/inkludering/materiell/brosjyrer-om-korps/